Кога е VEGAMAG Black Week през 2020-та?

Black Friday в VEGAMAG се състои през ноември всяка година, предоставяйки селекция от оферти и намаления, подготвени специално за този ден, познат като Черен петък. Ние го организираме за цялата седмица / Black Week. Продуктите, които можете да откриете сред Black Week офертите, са: Аксесоари за стълби, Алуминиеви степенки, Алуминиеви стълби, Вити интериорни стълби, Двустранни стълби, Домакински стълби, Дървени стълби, Модулни интериорни стълби, Професионални стълби, Сгъваеми стълби, Складови стълби, Специални стълби, Степ-стълби с широко стъпало, Стълби за тавански помещения, Телескопични стълби и още. На Black Week има и оферти на Marketplace търговците, които продават в VEGAMAG.bg. За да видиш офертите от VEGAMAG Black Week 2020, абонирай се за бюлетина на VEGAMAG и ще бъдеш в крак с всички новости, намаления и специални продукти от голямото събитие на годината.

Aбонирайте се за томболата в BLACK WEEK

    Какво трябва да знаеш за VEGAMAG Black Week?

     Добре е да попълниш предварително всички свои данни в клиентския си акаунт, включително адреса за доставка – що се отнася до него, важно е да е попълнен точно и на кирилица, без допълнителни разяснения и описания.

     Поръчаните продукти, предлагани от VEGAMAG, ще можеш да получиш в избрани куриерски офиси и клонове на Еконт. А, имаш също и опцията за доставка до посочен адрес, като куриерите ще качат до врата всичко, независимо от размера му. Също така предлагаме и СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ за София. Възползвай се и от възможността на провериш пратката си при доставка – предоставяме ти това право. Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал/а.

     Цената за доставка е описана при финализиране на поръчката или в профила си. Ще получиш писмо за направена поръчка, ако поръчката е направена от юридическо лице, и фактура, както в профила така и на имейл.